Velkommen til VEDA YOGA midten av Hamburgsund i vakre Bohuslän

Her har du kommet til en oase midt i Hamburgsund nær himmelen og havet. Yogastudioet har plass til 15 deltakere, og du kan glede deg over vakker kundalini yoga tilpasset året og været basert på Ayurvedans 5000 års helseopplevelse. Du kan komme med introduksjon, nybegynnergruppe eller fortsettelsesgruppe, for samtaler eller for ayurvedisk helse råd. Hvis du også ønsker å utdype kunnskapen din om Ayurveda, er det flere muligheter i tillegg til å gjøre en endring i livet ditt for å utvikle potensialet ditt.

YOGA VEDA

Yoga Veda står for Yoga og Ayurveda og hjelper til med å skape et vakrere liv både fysisk, mentalt og åndelig. Begge fagområdene drar nytte av hverandres metoder og filosofi for å stimulere helse og et lykkelig liv.

Ayurvedisk yoga er basert på Kundalini yoga. Yogaen består av bevegelser, pust, meditasjon og mantra. Målet er å bli jevnere, sterkere, sunnere og finne indre ro. I bevegelsene har de ofte lagt merke til hvordan dyrene strekker seg, bøyer seg, vrir seg og strekker seg. Gjennom kombinasjonen av Ayurveda of Yoga følger vi de forskjellige årstidene og hvordan de påvirker oss. Det vil være en helbredelsesprosess for hele året.

Ayurveda inneholder 5000 års kunnskap om hvordan man bygger god helse dag for dag basert på dens konstitusjon, eller dosha, som brukes som et konsept. Å følge og følge disse rutinene som å stå opp klokka 06.00 og legge seg senest 22:00, spise i henhold til kroppstypen, trene og leve “helt fint” og ta inn gleder som ikke øker helsen, er noen av de grunnleggende.

Hos YOGA VEDA kan du regelmessig delta på yoga, delta på kurs som utvider kunnskapen din, samt få helsekonsultasjoner og terapeutiske samtaler for å finne tilbake til din egen balanse.

Jeg som driver YOGA VEDA heter Lucia Severed og har trent yoga i over tretti år. I 30 år har jeg også jobbet som konsulent, coach og terapeut. Treningene mine er ayurvedisk helseveileder, yogainstruktør og yogeterapeut, psykosyntetisk coach, befriende pustepedagog og advokat. Jeg har reist mye i verden med selvutviklede verktøy for nettverk og ledelse, å skrive bøker og foreleser om samarbeid, nettverk, kreativitet og ledelse. Etter en helsepause liker jeg nå å bo i det vakre miljøet rundt Hamburgsund.

Lurer du på noe?