Planlegger dere en konferanse i Sverige, er dere hjertelig velkommen til oss på Styrsö Vandrerhjem i Strömstad

Velkommen til Styrsö Boende & Havsbad – Din perfekte konferansedestinasjon i Kosterhavet

Styrsö, beliggende i det naturskjønne Kosterhavet i Strömstads kommune, er det perfekte stedet for å arrangere din neste konferanse. Med bare halvannen times kjøretur fra både Göteborg og Oslo er Styrsö lett tilgjengelig for både svenske og norske deltakere.

Enkel tilgang med Kosterfergen

Fra Norra Hamnen i Strömstad tar du Västtrafiks Kosterferge, en kort reise på cirka 15 minutter, til vår egen brygge på Styrsö. Derfra er det bare noen hundre meter på brygge frem til vårt vandrerhjem.

Konferanse i harmoni med naturen

På Styrsö Boende & Havsbad bor dere midt i naturen, et sted som ikke etterlater noen uberørt. Her tilbyr vi enkel og funksjonell innkvartering som gir følelsen av å være i et levende maleri. Perfekt for konferanser med en gruppestørrelse på cirka 15-20 personer, hvor dere får muligheten til å fokusere og styrke båndene innen teamet.

Analoge konferanser – Fokuser på det som er viktig

Vi fremmer en analog konferanse hvor dere jobber i grupper med papir og penn. Ved å ha konferanse hos oss får dere eksklusiv tilgang til Styrsö Boende og Havsbad. Denne avskjermingen, kombinert med fokus på analoge møter, skaper en unik nærvær blant alle deltakerne – en nærvær som er vanskelig å oppnå i dagens digitale samfunn.

Fasiliteter og tjenester for deres konferanse

 • Innkvartering: 9 rom, 3 Glampingtelt, 3 Tresuiter og 2 Tretelt, totalt 17 enheter.
 • Kjøkken: Fullt utstyrt for selvhushold.
 • Møterom: Plass til cirka 20 personer.
 • Avslapningsområde: Vedfyrt badstue og badestamp.
 • Aktiviteter: En lang rekke aktiviteter kan ordnes på forespørsel.
 • Matkonsept:
  • Middag: Skalldyrbuffé eller grillpakke.
  • Lunsj: Catering eller skalldyrbuffé.
  • Frokost: Kjøleskap fylt med frokostingredienser.
  • Mulighet til å leie inn kokk for utendørs middag med råvarer fra havet.
 • Møteutstyr: Papir, flippover, penner og annet utstyr for analoge møter.

Innkvartering for privatpersoner

For privatpersoner tilbyr Styrsö Vandrerhjem totalt 33 senger fordelt på 7 firemannsrom, 1 dobbeltrom og 1 tremannsrom. Rommene er små, men friske, med køyesenger i firemannsrommene og familiekøyesenger i noen av dem.

Fellesområder for alle gjester

I hovedbygningen finner du et felles kjøkken med sitteplasser til cirka 30 personer. Ytterligere 10 sitteplasser finnes i en tilknyttet kioskdel. Kjøkkenet er utstyrt for selvhushold med kjøleskap, fryser og lagringsplass.

Oppsummering

Velkommen til Styrsö Boende & Havsbad for en unik og avslappende konferanseopplevelse i naturskjønne omgivelser. Hos oss kan dere slappe av, styrke fellesskapet og nyte en digitalt avskjermet konferanse midt i Kosterhavets hjerte. For privatpersoner tilbyr vi sjarmerende innkvartering nær havet med fokus på utendørsaktiviteter og avslapning.

 

Telefon: Jimmy 079-3504426, Helen 070-935 60 93

Lurer du på noe?