Campus Holmen – Din Hjemmekoselige Base i Piteå

Campus Holmen er ditt perfekte hjem borte fra hjemmet, midt i det vakre landskapet i Piteå. Vi tilbyr et sjarmerende og komfortabelt vandrerhjem med over 60 sengeplasser, ideelt for reisende, eventyrlystne og naturelskere. Her finner du en avslappet atmosfære som gjør at du føler deg hjemme. De har fjernvarme, så du kan nyte et varmt og koselig opphold hele året.

Fantastiske fasiliteter

Våre gjester kan glede seg over koselige og komfortable rom, moderne fasiliteter og enkel tilgang til turstier, sykkelruter og fiskemuligheter. Nyt en rolig kveld ved vår peis, eller tilbered et måltid på vårt velutstyrte kjøkken. Vi tilbyr møblerte 1-roms, 2-roms, 3-roms og 4-romsleiligheter for både kort- og langtidsleie.

Uforglemmelige opplevelser

Utforsk det naturskjønne området rundt Piteå med sine vakre skoger og innsjøer. Vi tilbyr sykkelutleie og guidede turer, slik at du kan få mest mulig ut av ditt opphold. Enten du er her for en kort helgetur eller et lengre opphold, sørger vi for at du får en minneverdig opplevelse. Nærhet til Kanis skianlegg med både langrenn og alpint. Velkommen til Kanisbacken.

Enkel booking

For å sikre deg en plass, spesielt i de populære sommermånedene, anbefaler vi å bestille overnatting online via vår samarbeidspartner Campcation. Vi gjør det enkelt for deg å planlegge og nyte ditt opphold. Vi har åpent året rundt, så du er alltid velkommen uansett årstid.

Kontakt oss på telefonnummer +46703358296.

Lurer du på noe?