Velkommen til Rörbäcks Camping, Sveriges nordligste camping med havsbad. Ligger i en idyllisk skogsmiljø nær havet, tilbyr vi en unik opplevelse med en rekke aktiviteter, komfortable stugor, båtplasser og husvognsplasser. Vår campingplass er omgitt av vakker natur og er ideell for både barnefamilier og mindre grupper som søker ro og avslapning i Norrbottens harmoniske omgivelser.

Aktiviteter og Fasiliteter

Hos Rörbäcks Camping finner du et bredt utvalg av aktiviteter for alle aldre. Enten du ønsker å utforske naturen, nyte en dag ved havet, eller delta i våre organiserte aktiviteter, har vi noe for enhver smak. Våre fine stugor er utstyrt med alt du trenger for et behagelig opphold, og våre båtplasser og husvognsplasser er lett tilgjengelige og godt vedlikeholdte.

Vakker Miljø

Campingen er kjent for sin vakre og rolige beliggenhet. Her kan du nyte Norrbottens fantastiske natur, med skogen og havet rett utenfor døren. Perfekt for deg som søker ro og harmoni, men også for deg som liker å holde deg aktiv og utforske nye steder.

Åpningstider

Vi har åpent fra begynnelsen av mars til slutten av november. Uansett hvilken tid på året du besøker oss, vil du finne en varm velkomst og mange muligheter for å skape minnerike opplevelser.

Lurer du på noe?