Velkommen til Nyfors Camping i vakre Älvsbyn

Her smelter natur og komfort sammen for å gi deg en minneverdig opplevelse. Vi tilbyr en rekke overnattingsmuligheter, inkludert koselige hytter, komfortable hotellrom, og romslige campingplasser for bobil, campingvogn og telt. Hos oss finner du alt du trenger for en avslappende og hyggelig ferie. Vi har også tre hus tilgjengelige for langtidsutleie, slik at du kan nyte vår vakre beliggenhet over lengre tid.

Aktiviteter og Fasiliteter

Nyfors Camping byr på en rekke aktiviteter som passer for hele familien. Enten du er fiskeentusiast, glad i langrenn, eller foretrekker en rolig dag ved stranden, har vi noe for deg. Området rundt campingen er ideelt for fiske, løping, og vandring, med naturskjønne omgivelser som gir ro og rekreasjon. På campingen finner du også moderne fasiliteter som resepsjon, parkering, felleskjøkken, grillplass og spiseområder, som gjør oppholdet ditt komfortabelt og bekvemt. Vi har fjernvarme og holder åpent året rundt, slik at du kan besøke oss når som helst på året.

Beliggenhet

Nyfors Camping ligger i nærheten av gode restauranter, inspirerende turstier, og innbydende strender. Dette gir deg muligheten til å nyte både natur og byliv på samme sted. Området er perfekt for avslappende kvelder, naturskjønne vandringer, eller forfriskende bad.

Miljø og Bærekraft

Vi er stolte av vår innsats for miljøet og bærekraft. Vi jobber kontinuerlig for å minimere vår miljøpåvirkning og oppfordrer våre gjester til å delta i våre grønne initiativer. Dette inkluderer resirkulering, bruk av miljøvennlige produkter, og støtte til lokale bevaringsprosjekter.

Kontakt og Booking

For mer informasjon og online booking, besøk vår nettside. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Nyfors Camping, hvor natur møter komfort!

Lurer du på noe?