Velkommen til Forsbacka Hotell og Restaurant

Forsbacka Hotell og Restaurant er en sjarmerende destinasjon ved Forsbacka Golfklubb, bare 10 minutters kjøring fra Åmål sentrum. Hotellet, som er en historisk bygning fra 1747 kjent som Jägmästarflygeln, tilbyr komfortable rom med moderne fasiliteter. Her finner du 9 dobbeltrom og 4 enkeltrom, alle med egne bad.

Restaurant

Restauranten serverer en rikholdig frokost, smakfulle lunsjer og deilige middager med 2-3 retters menyer. Kaféen byr på et utvalg av smørbrød, salater, paier og kaker, perfekt for en pause etter en golfrunde eller en utflukt i området.

Golfpakker

Forsbacka Hotell og Restaurant er kjent for sine attraktive golfpakker, som kombinerer en golfrunde med en avslappende hotellovernatting og en utsøkt 3-retters middag. Dette gjør stedet ideelt for golfentusiaster som ønsker en komplett opplevelse med både sport og rekreasjon.

Aktiviteter og Opplevelser

I tillegg til golf tilbyr området rundt Forsbacka muligheter for naturopplevelser og rekreasjon. Forsbackasjön og de omkringliggende skogene gir gode muligheter for friluftsaktiviteter som fiske, fotturer og sykling.

Forsbacka Hotell og Restaurant ønsker deg hjertelig velkommen til en uforglemmelig opplevelse med en kombinasjon av historie, komfort og førsteklasses golf.

Lurer du på noe?