Velkommen til Vårgårda Golfklubb

Vårgårda Golfklubb inviterer deg til en unik golfopplevelse midt i hjertet av Västergötland. Beliggende rett øst for Tånga Hed, på de historiske markene ved Olstorp Herrgård, finner du en av regionens beste golfbaner. Med tre distinkte karakterer – park, skog og links – tilbyr vi en mangfoldig golfopplevelse for alle spillere.

Mangfoldig bane

Våre baner er ikke bare vakre, de er også allsidige. Fra de myke, rullende bakkene i parkbanens landskap til den fortryllende stillheten i skogen på skogbanen og den utfordrende følelsen av linksbanen, er det noe for enhver golfspiller å sette pris på. Enten du er nybegynner eller erfaren, vil du finne en bane som passer din spillestil og utfordrer dine ferdigheter.

Utsøkt kvalitet

Vi er stolte av vår golfbane og streber alltid etter å holde den i best mulig stand. Med våre velpleide fairways og greener tilbyr vi en golfopplevelse av høyeste kvalitet. Bygget på sand med krypvenstekking forblir banen tørr og spillbar uansett værforhold. Dette gjør det mulig med en forlenget golfsesong som ofte strekker seg helt til jul med banen i fantastisk stand.

En perle å oppdage

Vårgårda Golfklubb er ikke bare en golfbane, det er en destinasjon. Med en avslappet atmosfære og rikelig med tilgjengelige starttider kan du nyte spillet uten stress og trengsel. Oppdag denne skjulte perlen av en golfbane og la oss guide deg gjennom en golfopplevelse du sent vil glemme.

Kontakt oss

For mer informasjon om våre baner, booking og arrangementer, nøl ikke med å ta kontakt med oss. Vårt vennlige og kunnskapsrike team ser frem til å ønske deg velkommen til Vårgårda Golfklubb for en uforglemmelig golfopplevelse.

Lurer du på noe?