Upperud

Velkommen til Upperud 9: 9, et unikt hotell og overnattingstopp ved Dalslands kanal nær Mellerud

Upperud Valskvarn ble bygd i 1888. En kornsilo ble bygd like ved siden av. De to bygningene ble da bygget sammen med en overbygd tunnel. Etter en brann ble silohuset ombygd, samme bygning som nå Upperud 9: 9.

Ønsker du en uforglemmelig og minneverdig sommerkveld? På vårt hotell arrangerer vi musikkvelder med overnatting som garantert vil gi deg en opplevelse utenom det vanlige! Du kan nyte fantastisk musikk mens du bor komfortabelt på vårt hotell. Vi annonserer våre musikkvelder på vår hjemmeside og andre steder, så pass på å ikke gå glipp av denne muligheten til å få en unik opplevelse. Bestill din plass i dag og få den ultimate sommerkvelden på vårt hotell!

Om sommeren fyller vi huset med kafé og lunsj, og i løpet av resten av året fyller vi huset med musikk og arrangementer. Vi har også en stor hall med vakre hvelvede vinduer mot kaien og vann.

Rommene er pent knyttet til gamle strukturer og moderne utstyrt. Franske balkonger åpner mot vann og lys. Høye tak skaper plass til hems, dit trappene eller stiger tar deg. Alle rommene har fire senger, hems med trapper eller stiger, kjøkken og WC / dusj og Wifi.Design og design språk beskytter enkelhet.

Lurer du på noe?