Velkommen til Uppegårdens Vilt i Trollhättan

Uppegårdens Vilt er en gårdsbutikk og et slakteri som har spesialisert seg på salg av viltkjøtt. Våre produkter inkluderer blant annet hjort, elg, rådyr og villsvin. Vi holder til i Uppegården og vi er stolte av å kunne tilby lokale og bærekraftige produkter til våre kunder.

Vårt mål er å tilby et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter som høstes og bearbeides på en ansvarlig og bærekraftig måte. Vi samarbeider tett med jegere og fiskere i området for å sikre at alt kjøtt blir fanget eller skutt etisk. Vi er også forpliktet til å fremme ansvarlig jakt og fiske og oppfordrer alle våre kunder til å gjøre det samme.

Vårt slakteri er sertifisert etter gjeldende regler og forskrifter. Vi er stolte over å kunne tilby et bredt spekter av viltkjøtt og produkter som er bærekraftige og lokalproduserte. Vi streber etter å tilby en tjeneste av høyeste kvalitet og gjør alt vi kan for å møte våre kunders ønsker og behov.

Vi tilbyr også råd og hjelp til å velge riktige produkter til ulike anledninger og oppskrifter. Våre erfarne medarbeidere er alltid klare til å svare på spørsmål og komme med anbefalinger.
Besøk vår butikk eller kontakt oss for å bestille våre produkter. Vi ser frem til å betjene deg!

Lurer du på noe?