Velkommen til Träd i Väst, din arborist i Bohuslän - Vi er eksperter på trefelling langs hele vestkysten

Felling

Felling av trær fra bakkenivå er den raskeste metoden for å fange et tre og brukes først og fremst når det er plass til å felle treet helt fra bakken. Mange ganger er det smalt og utilstrekkelig, og så feller vi treet med såkalt seksjon-felling, noe som betyr at vi klatrer opp og tar ned treet bit for bit. Hvis vi trenger, bruker vi tau og rigging utstyr for å feire grener som å henge over hus eller noe annet som ikke skal bli skadet. Trefelling med vinsjer kan også være et alternativ og brukes når et tre kan felles helt, men for eksempel skråner i feil retning. Trekkraften i vinsjen hjelper treet til å falle i riktig retning. En vurdering av forholdene er gjort på plass og sikrer at riktig metode brukes til å gjøre bunnfallet så trygt og effektivt som mulig. Vi tar vare på alt fra enkle til svært kompliserte og vanskelige trær.

Beskjæring

Hvis du har grener som er i veien for solcellepanelene eller har trærne blitt for store, så vil vi hjelpe. Vi tilbyr også hekketrim og beskjæring av frukttrær.

Stubbfresing

Noen ganger kan det være vanskelig å få en stubbe når treet er fellet. Da og vi vil kutte det ned til bakkenivå. Da vil vi kutte den ned til under bakkenivå. Så er det godt å ligge på jord og deretter gress. Vi maler de små og mellomstore stubber selv og til de største vil vi ta hjelpe.

Fjerning

Ved trefelling er det ofte mye ris og logger. En god måte å ta vare på, er å gjenvinne den til tre som varmes godt i komfyren. Vi hjelper til å kutte den opp i passende lengder. En annen måte kan være å flise den og bruke flisen i hagen eller selges som drivstoff.

Hagen

Vi tilbyr også andre hagearbeidstjenester, for eksempel gressklipping, rengjøring, vedkutting eller alt som kan være vanskelig å gjøre selv.

Lurer du på noe?