Velkommen til Stugor i Branäs

I Branäs landsby ligger Skolhuset, den gamle landsbyskolen som er smakfullt renovert og bygget fire veldig hyggelige og velutstyrte ferieleiligheter. Rolig og fredelig beliggenhet, heiser, underholdning og service i dalen innen gangavstand. Skolehuset ligger i gangavstand rett nord for skianlegget, med vakker utsikt over Klarelven i øst og mot Branäsberget i vest.

Hyttelandsbyen Lohyllan ligger på vestsiden av Branäsberget, rett ved siden av Lobacken, noe som gir Ski-in / Ski-out muligheten for maksimal komfort. Bare 100 meter fra hyttene ligger / Branäs Mountain Lodge /, hvor du finner en dagligvarebutikk, restaurant, etter-skisalong, lunsjrestaurant og heiskortesalg. Lohyllan er også direkte koblet til Branäsbergets langrennssystem med et stort utvalg av naturskjønne stier.

Hytter

Hos Lohyllan tilbyr vi 2 hytter av høyeste standard på en veldig sentral beliggenhet oppe på Branäsberget. Husene har plass til opptil 12 personer om nødvendig. De ligger også nær hverandre, så det er lett å komme seg mellom husene hvis større fester leier flere hytter.

I skolehuset nede i landsbyen tilbyr vi 4 ferieleiligheter i naturskjønne og rolige omgivelser like ved feriebyene i dalen. Hytteleilighetene er veldig velutstyrte og fine, med koselig peis og egen terrasse (ikke ‘Over’) i vest eller sør, og har plass til 4 til 8 personer. Skolehuset er et godt valg for både familien og det større selskapet som ønsker å feriere sammen, men fortsatt har sin egen innkvartering.

Lurer du på noe?