Velkommen til STF HJO vandrerhjem - Villa Eira

Velkommen til STF HJO vandrerhjem, Villa Eira

På vandrerhjemmet som ligger i den grønne byparken i hjertet av Hjo, bor du og sover godt i den historiske omgivelser. Hjo er den pittoreske trebyen med sjarmerende brosteinsbelagte gater, koselige restauranter, fristende glasskafeer og en koselig småbåthavn. Den nærmeste restauranten, Eira Pavilion, ligger rett rundt hjørnet av huset. Spaser rundt pittoreske og godt bevarte nabolag med trehus og brosteinsbelagte gater og nyt den historiske småbysjarmen med mange fristende glasskafeer og en sjarmerende marina hvor du kan kjøpe fersk og røkt fisk.

Finn oss

GPS koordinater N58.309567°, E14.295981°

Med oss bor du i personlig innredede rom som gjenspeiler historiske profiler fra byen, som Estrid Ericsson, en av grunnleggerne av svensk tenn.

Vi tilbyr 2 og 4 sengs rom samt et 6 sengs rom for større familie eller selskaper. Alle rom har eget vasker og felles dusj og wc er i korridoren.

Ett hus med historia.

For å skape den perfekte atmosfæren er vandrerhjemmet i stor grad innredet med møbler i gammeldags stil, tapeter og farger. Med oss bor du i personlig innredede rom som gjenspeiler historiske profiler fra byen, som Estrid Ericsson, en av grunnleggerne av svensk tenn. Vi tilbyr 2 og 4 sengs rom samt et 6 sengs rom for større familie eller selskaper. Alle rom har vasker, felles dusj og toalettanlegg er i korridoren. De fleste rommene har egen balkong med fin utsikt over innsjøen Vättern. I huset finner du et sjenerøst og velutstyrt gjestekjøkken samt en koselig stue med spill og bøker for de som søker fred i huset. For alle gjester er det en felles terrasse hvor det er fint å slappe av eller bare se over byens park.

Lurer du på noe?