Velkommen til Stenrösets Camping i Trollhättan

Masse å gjøre på, og utenfor anlegget

Med landlig natur, fine turstier og sykkelavstand til severdigheter sjarmerer Stenrösets Camping Trollhättans nye besøkende hvert år.

Med bassengområde og fleire morsomme saker for alle aldre, er det ikke så rart. Servering med rettigheter, basseng, lekeplass med mer.

På Stenrösets Camping Trollhättan er du omgitt av saker å finne på. Ta en dupp i det oppvarmede saltvannsbassenget (åpner siste helgen i mai) eller len deg tilbake i en av solstolene like ved. La de små springe på lekeplassen eller hoppe på trampolinen. Her finnes også åpne flater og godt med plass til for eksempel kubb, badminton eller boccia. Her er også en nybygd minigolfbane, matservering med alle rettigheter og uteservering (åpner i slutten av april) og det er gokart til leie for barna. Du finner kiosk og småretter i resepsjonen som har informasjon og brosjyrer om severdigheter i nærheten. Ikke langt fra anlegget ligger en fin og velstelt 9-hulls golfbane med driving range, og for den fiskeinteresserte er det flere sjøer i området. Hva sier du til å fiske laks i Göta elv?

SAAB Bilmuseum, Innovatum eller Göteborg

I Trollhättan finnes Saab bilmuseum, eller Saab Car Museum. Museet har en samling biler fra den første prototypen til moderne modeller, samt modeller som ikke er serieproduserte. I tilknytning til museet finnes Innovatum Science Center og en taubane til kraftstasjonene i demningsområdet. Trollhättan ligger dessuten langs Europavei 45, og via den tar du deg enkelt til for eksempel Göteborg og Liseberg (63 km).

GPS RT90:

x: 6462882
y: 1290416

GPS WGS84:

Lat: 58º 14' 22.16"
Long: 12º 14' 9.73"

Lurer du på noe?