Velkommen til Sko-Karlssons, din skobutikk i Lysekil som selger merker som Rieker, Vagabond, Björn Borg, Ecco, Tommy Hilfiger og mer

Selger av merkesko til dame, herre og barn. Vår ambisjon er å selge gode sko til gode priser med personlig service. Vi har butikker både i Lysekil og Uddevalla, begge butikkene har et bredt utvalg, lave priser og motebevisste sko. For å kunne tilby best mulig kvalitet og pris har vi mange ulike merker. Målet vårt er å ha et bredt utvalg og gode priser. Vi selger sko i alle størrelser og for alle livets faser, velkommen til vår butikk som er fylt med mengder av sko, vesker, reisevesker og mer.

SkoKarlsson har eksistert siden 60-tallet i Lysekil, og nå har vi også en butikk i Uddevalla. Vi streber etter å være hele familiens skobutikk med et bredt utvalg. Vi lytter til våre kunders ønsker på hvert sted. Setter du pris på personlig service, vil du føle deg ekstra velkommen hos oss. Vårt solide utvalg av sko har både spiss og bredde. Alle tenkelige sko finnes hos oss, alltid de beste og mest populære merkene og modellene. Den som henvender seg til oss på Sko Karlsson trenger ikke gå tomhendt. Vi er her for å ta vare på dine behov og ønsker.

Lurer du på noe?