Velkommen til Sju Sjöars Hotell och Konferens

Sju Sjöars Hotell og Konferanse ligger i enden av veien i en litt fortryllende dal med fred og natur rett utenfor døren. Her kan du nyte naturen og dens vakre skue til alle årstider og det er langt unna hverdagens stress og her finner du ro, kraft og kreativitet. Den er perfekt for møtet mellom mennesker og bedrifter i utviklingen. Her finner du et gammeldags og annerledes miljø hvor den store konferanse- og festsalen er innredet i den gamle høyloftet med stor takhøyde og nydelig utsikt over innsjøene. Det perfekte stedet for landet bryllup eller fest for alle kjære. Anlegget er Green Key-sertifisert og vi jobber for en bærekraftig fremtid.

Restauranten ligger i tilknytning til storsalen og her tilberedes all mat fra bunnen av med mange lokalproduserte råvarer og mye KRAV og økologisk. Vi er stolte av kjøkkenet vårt, som er en del av TASTE OF WEST SWEDEN. Vi har også fått en ny del av hotellet hvor det nå er mer SELVBETING når restauranten er stengt. Perfekt for de som vil vandre på Kungssjölederna, som ligger rett ved, eller for fiskeren og soppplukkeren.

Du finner mer informasjon om hva som skjer her under AKTUELL-fanen og følg oss på FB og Instagram, det skjer der først Ikke nøl med å ringe oss om du har spørsmål om hva du kan finne her, vi har alltid åpent til nye morsomme ideer og å tjene deg som gjester.

Lurer du på noe?