Velkommen til Sandbunkern Bistro & Deli på Fjällbacka golfklubb

Om oss: Sandbunkern Bistro & Deli er en meget populær restaurant vakkert beliggende i klubbhuset på Fjällbacka Golfklubb. Med en fantastisk utsikt over hull 18’s green tilbyr vi våre gjester en unik matopplevelse, spesielt verdsatt på vår populære uteservering.

Vår mat: Vi er stolte over å servere velsmakende svensk husmannskost og bistro mat med fokus på høy kvalitet både på maten og servicen. Som en del av prosjektet “lokal meny” verdsetter vi å bruke lokale råvarer, noe som sikrer ferskhet og støtte til våre lokale produsenter. I sesongen serverer vi dagens lunsj fra mandag til fredag samt en mindre bistro meny.

Catering: Sandbunkern Bistro & Deli tilbyr også catering for alle typer arrangementer i nordre Bohuslän. Enten det gjelder julebord, nyttårsmiddag, bryllup eller studentmiddager, kan vi skreddersy menyen etter dine ønsker. Vårt serviceområde inkluderer Munkedal, Lysekil, Uddevalla, Grebbestad, Tanumshede, Strömstad, Hamburgsund og Fjällbacka.

Vårt løfte: Vårt mål er å gi våre gjester en uforglemmelig matopplevelse med genuin svensk husmannskost og bistro mat. Med et engasjement for lokal kvalitet og personlig service streber vi etter å bli det selvskrevne valget for både hverdagsmåltider og spesielle anledninger.

Kontakt oss: For mer informasjon om våre tjenester eller for å bestille catering, vennligst besøk vår hjemmeside eller kontakt oss direkte. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Sandbunkern Bistro & Deli – hvor mat og natur møtes i perfekt harmoni.


Vi håper du vil nyte ditt besøk hos oss og at vi får muligheten til å være en del av dine fremtidige arrangementer. Velkommen til Sandbunkern Bistro & Deli!

Lurer du på noe?