Velkommen til N.E Stubbelid i Strömstad, vi fjerner stubber i hagen din ved hjelp av vår spesialmaskin som også har minimal innvirkning på plenen din

N.E Stubbelid er et firma som tilbyr tjenester for å fjerne stubber fra hager. Vi bruker en spesiell maskin som er utviklet for å gjøre minimal skade på resten av plenen, slik at din hage ser fin og velstelt ut etter vårt besøk. Vår tjeneste er perfekt for hageeiere som ønsker å fjerne stubber etter fjerning av trær uten å ødelegge resten av plenen. Vi er spesialister i å fjerne stubber og røtter uten å skade plenen. Med vår spesielle maskin som er utviklet for å gjøre minimal skade på plenen, kan du være sikker på at din hage ser fin og velstelt ut etter vårt besøk.

Vi har mange års erfaring i bransjen og har jobbet med hageeiere over hele området. Vi vil at kundene skal få en hage som ser fin og velstelt ut, og vi er stolte av å kunne tilby en tjeneste som er profesjonell og pålitelig. Vi tilbyr fleksible tider for våre besøk, slik at det passer kundens tidsplan. Kontakt oss i dag for å bestille en tid for din hagerens eller hvis du har spørsmål om våre tjenester. Vi ser frem til å hjelpe deg å gjøre din hage til en drømmehage.

Lurer du på noe?