Velkommen til Mjellby Konstmuseum i Halmstad

Museet åpner den 7. september 2024.

Mjellby kunstmuseum gjenåpner med to store utstillinger som viser Halmstadgruppen og surrealismen i nytt lys. Museet gjennomgår en omfattende renovering og utvidelse. Vi rustes for fremtiden slik at kunsten og dere besøkende vil bli tatt enda bedre vare på.

På Mjellby Kunstmuseum inviterer vi deg til en unik reise gjennom kunstens verden. Beliggende i vakre Halmstad, er vi stolte over å være vertskap for en mangfoldig samling av kunstneriske uttrykk, fra Halmstadgruppens ikoniske verk til spennende nasjonale og internasjonale utstillinger som omfavner alt fra samtidskunst til modernisme, ofte med en tydelig forankring i surrealismen.

Vi streber etter å være mer enn bare et museum; vi streber etter tilgjengelighet for alle. Gjennom aktivt arbeid for å forbedre våre fasiliteter og tjenester, ønsker vi å ønske besøkende med ulike funksjonsvariasjoner velkommen. Vårt mål er å skape et inkluderende miljø der alle kan nyte kunstens skjønnhet og rikdom.

Som en del av vår visjon om å være en bærekraftig institusjon, er vi stolte av å være et grønt museum. Gjennom en rekke initiativer og tiltak jobber vi aktivt med å redusere vårt klimaavtrykk og fremme bærekraft innen kunstkulturen. Vi ser det som vårt ansvar ikke bare å bevare kunstens arv, men også å beskytte planeten for kommende generasjoner.

Enten du er en kunstentusiast, en nysgjerrig besøkende eller noen som søker inspirasjon, så er du hjertelig velkommen til Mjellby Kunstmuseum. Oppdag, lær og la deg inspirere av vår rike samling og våre engasjerende utstillinger. Sammen former vi et sted der kunst møter mennesker og ideer strømmer fritt. Velkommen til å oppleve kunsten med oss på Mjellby Kunstmuseum.

Lurer du på noe?