Velkommen til Medlefors hotell i Skellefteå

Vi er stolte over å kunne tilby deg en unik opplevelse der du vil føle deg nesten som hjemme. Vi har kombinert det beste med å være hjemme og det beste med å bo på hotell, og resultatet er et opphold med en genuin atmosfære, naturen som nabo, fluffy sengetøy, hjemmelaget mat, lounge- og relax-avdeling.

Vi tilbyr overnatting i våre rom som passer til alle behov, fra store familierom til nylig renoverte enkelt- og dobbeltrom. Alle våre 168 senger er lyse og innbydende med bekvemmeligheter som wifi, TV, hårføner og morgenkåpe. Som gjest hos oss får du alltid en hjemmelaget frokostbuffé, tilgang til vår relaxavdeling med basseng og badstue samt gratis parkering.

Vår avslappende avdeling er veldig populær blant våre gjester. Her kan du slappe av etter en lang dag med shopping eller etter et besøk hos en av våre samarbeidspartnere. Ta et morgenbad før frokost eller nyt en stund i badstuen for å roe ned før natten. Alt dette er inkludert i oppholdet ditt hos oss.

Enten du er på jakt etter en koselig vinterferie på hotell eller en overnatting i forbindelse med teaterbesøk, har vi et tilbud som passer for deg. Bestill nå for en hotellopplevelse utenom det vanlige!

Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Lurer du på noe?