Velkommen til Marks GK, din destinasjon for golfopplevelser i en vakker og variert omgivelse

Kinnaborg, kjent for sin mangfoldige layout i en vakker parkmiljø, inviterer golfentusiaster til en utfordrende opplevelse. Banens par 70 og varierte lengder fra tee 52 og tee 42 gjør hvert spill spennende. Designet av Douglas Brasier og Jan Sederholm, utfordrer Kinnaborg golfere til “risk and reward” strategier. Marks GK, etablert i 1962, bærer stolt klubbnummer 81 i Svenska Golfförbundet.

Utforsk Lydde, åpnet i 2001 og designet av Jan Sederholm, gir en fullengdes golfopplevelse i en kupert skogs- og parksetting. Åpent for Pay-and-Play, gir Lydde fleksibilitet for de med begrenset tid. Marks GK, med 27 fullengdehull og 6 korthull på en teknikbane, har vokst til en klubb med omtrent 1250 dedikerte medlemmer.

Marks GK streber etter mer enn bare en golfopplevelse. Vi legger vekt på sosialt engasjement, stimulerende treningsmiljø og velpleide baner i en unik historisk setting. Klubbhuset, betjent av kompetent og vennlig personale, skaper en atmosfære av samhold. Vår proshop og restaurant gir deg et bredt utvalg og konkurransedyktige priser.

Samarbeidet med Teebox Golf AB bringer moderne teknologi til vårt golfcenter. Med puttinggreen, nærspillsområder og avanserte golfsimulatorer, tilbyr vi en helårs golfopplevelse. Enkel booking via nettstedet eller Sweetspot-appen gir deg tilgang til disse fasilitetene. Vi er også stolte av vårt engasjement for Custom Fitting, der PGA Kenneth Magnusson bruker toppmoderne utstyr for å hjelpe deg finne riktig utstyr.

Marks GK ønsker deg velkommen til et golfmiljø som kombinerer historie, variasjon og moderne tilnærminger for å gi deg en unik golfopplevelse.

Lurer du på noe?