Velkommen til Luis Båtkapell och tapetserarverkstad i Grebbestad

Luis Båtkapell & Tapetserarverkstad er din beste partner når det gjelder båtkapell, møbler og biltrekk. Luis Alberto Solorzano Ortis, en erfaren tapetserer fra El Salvador, grunnla selskapet i 2009. Med over 12 års erfaring og sterk yrkesstolthet har ryktet om Luis’ håndverkskunnskap spredt seg langt utenfor kommunens grenser.

Vi reparerer og produserer båtkapell, samt renoverer puter til båter, campingvogner og bobiler. I tillegg tilbyr vi omtrekking av bilinteriør og møbler. Luis setter alltid kundens behov i fokus og anbefaler kvalitetsmaterialer for å skape komfortable puter og kapell som varer lenge.

Luis’ erfaring og ferdigheter er avgjørende for å oppnå perfekt passform og kvalitet i vårt arbeid. Gjennom vårt samarbeid med GBM, et anerkjent båtselskap i Havstenssund, dekker vi tjenesteområdet fra Nord-Norge til Göteborg i sør.

Vår virksomhet er preget av pålitelighet, langsiktighet og rimelige priser. Vi er stolte av vårt arbeid og streber alltid etter å overgå kundens forventninger. Kontakt oss på Luis Båtkapell & Tapetserarverkstad for å få den beste løsningen for dine båt-, møbel- og biltrekkbehov.

Lurer du på noe?