Velkommen til Lövångergården i Lövånger

Velkommen til Lövångergården, hvor du kan oppleve minner verdt å bevare livet ut. Her kan du bo i en historisk kirkehytte, som er forsiktig renovert for å gi deg moderne bekvemmeligheter. Hyttene rommer opptil seks personer, og de røde veggene med gule dører gir en koselig og sjarmerende atmosfære.

Vi er opptatt av å samarbeide med lokale produsenter og servere svensk kjøtt, og jobber hardt for å redusere matsvinn. Hver morgen kan du nyte en generøs frokostbuffé, åpen for alle gjester.

Lövångergården er også et ideelt sted for konferanser og møter. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som inkluderer mat, overnatting, pausemat, lokaler og ulike aktiviteter.

Om du planlegger et bryllup, kan Lövångergården være den perfekte settingen. Vi tilpasser oss dine ønsker og ideer, og vår erfaring og ekspertise sørger for at du får den beste opplevelsen.

Uansett hva grunnen er til at du besøker Lövångergården, kan du se frem til en unik og minneverdig opplevelse. Vårt historiske miljø og vår dedikasjon til detaljer vil gjøre ditt opphold hos oss til noe spesielt. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Lurer du på noe?