+46 40 - 45 80 00

informasjon

Kinells väg
236 42 Höllviken
+46 40 - 45 80 00
www.ljgk.se
info@ljgk.se

Fasiliteter

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Søkord

Bröllop Bryllup Drivingrange Gk Golf Golfbana Golfbane golfbaner Golfbanor Golfklubb Golfklubber Golfpaket Golfpakke Golfpakker Greenfee hull Hål Höllviken Links Linksbane Ljunghusen Ljunghusens övningsgreen övningsområde Range Restaurang restauranger Restaurant Restauranter Skåne Sverige Treningsfelt Treningsgreen

Velkommen til Ljunghusens Golfklubb, et av landets få ekte linksbaner

Ljunghusen er en av Sveriges eldste golfklubber. Klubben ble grunnlagt i 1932, og i 1965 ble den første i landet til å ha 27 hull. Golfbanen er et av landets få ekte linksbaner. Det ligger i et naturreservat bare noen få meter fra Østersjøens hvite sandstrender.

Naturen på landskapet er unikt på det europeiske fastlandet. Bare noen få steder i Danmark, Holland, Belgia og Frankrike danner rammer for golfanlegg som Ljunghusens. Ellers vil du bare finne links og dynelandskapet med sand, strand og ljung på de britiske øyene.

I en av svenske Golf Digests nyeste rangeringer endte Ljunghusen på syvende plass. Bladet skrev: "Golfbanan kunne like godt ha vært i Skottland. Det kan være like gode fairways og greener andre steder i Sverige, men ikke bedre."

Golfbanen er vanligvis spillbart hele året takket være den porøse sandjorden. Fairways er tette og fine, ballen er god i alt vær. Våre greener er glatte og raske. Når de kuttes hardt som ved store konkurranser, er de veldig raske, bare av den høyeste europeiske klassen.