Velkommen til Kollberggården Kursgård i Öland

Kollberggården er et landlig kursgård som ligger i Mörbylångadalen, mellom de eksotiske “Stora Alvaret”, “Nunnedalen” og “Kalmarsund”. Naturen rundt er unik og variert. Gården er nydelig renovert, tatt hensyn til miljøet og visjonen om å knytte familiens mål og mening til livet. Vi ønsker å dele gården vår, invitere til hvile og bedring, personlig utvikling og møte med den islandske hesten; alt i tegn på helse.

Kursgård

Hos oss kan du være ditt selskap! Egen kurs, retreat, konferanse eller ferie. En mindre gruppe kan også leie kurshuset, med møterom, soverom, kjøkken og utendørs spa – bare for seg selv! Du kan også ansette deg selv og organisere ditt eget arrangement uavhengig eller med vår hjelp.

Kollberggården er en liten og kjent gårdsplass med velvære, yoga og mindfulness i sentrum. Rommene og shalaene våre er bygget med tanke på bare ro og bedring. For overnatting inkluderer utendørs spa med vedovn badstue og boblebad.

Yoga

I vårt yogastudio blir du møtt av en magisk stillhet. Studioet er like vakkert som avslappende. Utenfor vinduet står islandshester, små søte kyllinger går fri og Ölands vakre natur sprer seg. Sett deg gjerne ned med en kopp te og finn roen før eller etter din tid på yogamatten. Vi har yogakurs. Drop-in avhengig av tilgjengelighet. Du er også velkommen til å bestille yoga privat eller for ditt selskap.

Hytter, Rom  og B&B

Hos oss bor du landlig, koselig og rolig på en vakker hestegård med yogastudio, utendørs spa og vedfyrt badstue. Til frokost serveres vegetarisk og så langt det er mulig organisk og / eller næringsrik.

Islandhester

På gården kan du ri islandshester på det varierte og vakre naturen på Kalmarsund året rundt!
Vi tilbyr også staller, løsgjøring, kurs, forelesninger og treningskonkurranser.

Lurer du på noe?