Velkommen til Kalix Riverside Inn, her kan du nyte roen både om vinteren og sommeren. Gjerne bestill våre fine hotellrom der Kalixelven fosser rett utenfor vinduet, eller vårt Farmhouse som har høy hotellstandard.

Vårt hotell tilbyr en unik opplevelse uansett sesong, med overnattingsalternativer som passer for enhver smak.

Velg vårt nylig renoverte Farmhouse for et avskjermet opphold nær skogen, der du kan nyte selvstendighet og avslapning i den vedfyrte badstuen. For de som ønsker å være nær elven, tilbyr våre koselige rom ved vannet en fantastisk utsikt og nærhet til hovedanlegget.

For en mer rustikk sjarm, velg en av våre hytter der du kan nyte enkelhet og valuta for pengene, eller dra på en fredfull tilbaketrekning til Rånön Seacamp i den arktiske skjærgården.

Opplev en helg med hvile og god mat med vårt Sleepcation-pakke, eller utforsk Kalixälven på ski med vår Ski Safari. For den ultimate getaway-opplevelsen, velg vårt River and Sea Getaway-pakke som inkluderer en guidet opphold i skjærgårdsstue, lokal mat og hotellopphold med helpensjon.

På Riverside Inn ønsker vi deg velkommen til vår restaurant, der du kan nyte deilige retter laget av lokale og økologiske råvarer. Vi streber etter å skape minneverdige opplevelser og ser frem til å ønske deg velkommen til vår familie ved Kalixälven.

Book rom på The Farmhouse her

Book rom på Rooms by the river her

Lurer du på noe?