Velkommen til HusmanHagberg - din eiendomsmegler i Strømstad, Tanum, Sotenæs, Munkedal og Lysekil

Leter du etter en erfaren megler i Strømstad, Lysekil, Munkedal, Tanum eller Sotenæs? Våre meglere er aktive over hele Bohuslän, og vi opererer fra våre meglerkontorer i Kungshamn og Strømstad. Her møter du eiendomsmeglerne Ludvig, Elin og Isac. Ludvig er også utdannet skogbruksingeniør og har derfor spesialkompetanse til å formidle landbruks eiendommer. Sammen har vi solid erfaring innen eiendomsformidling på din lokale markedet i Bohuslän!

Å bytte bolig er for mange en av de største endringene man gjør i livet. Vi er derfor veldig glade og stolte over å kunne levere en unik tjeneste skreddersydd etter våre kunders behov, store som små. Vi som jobber som eiendomsmeglere i Bohuslän ser frem til å hjelpe deg med ditt neste boligsalg.

Kjøpe, selge eller verdsette bolig i Lysekil, Strømstad eller resten av Bohuslän Som erfarne meglere har vi et stort kontaktnett og god kjennskap til steder som Strømstad, Lysekil, Tanum eller Munkedal. Uansett om du leter etter fritidsbolig på Smøgen, i Fjällbacka, eller ønsker å selge villaen din i Tanum eller Strømstad, er du hjertelig velkommen til oss. Vi drives av genuin engasjement og har en sterk lidenskap for megleryrket og mennesker. Derfor vinner vi ofte våre kunders hjerter, selvfølgelig med boligsalget og et vellykket resultat i fokus.

Vår visjon er å levere Bohusläns beste megler tjeneste. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du vurderer å kjøpe, verdsette eller selge bolig i Strømstad, Tanum, Sotenæs, Munkedal eller Lysekil. Vi har god kjennskap til området og markedet her i Bohuslän og er meglere med ekte lidenskap for vårt yrke og ditt boligsalg.

Lurer du på noe?