Velkommen til oss hos GM Plåt - Vi utfører alle typer platarbeid, takarbeid og fasadearbeid

Vi opererer langs hele vestkysten og utfører jobber i Uddevalla, Lysekil, Smögen, Kungshamn, Grebbestad, Strömstad, Munkedal, Tanum, Fjällbacka og Hunnebostrand.

Plåtslageri i Uddevalla, Lysekil og Munkedal Vår ekspertise i blikkenslagerarbeid ligner på mønsterkonstruksjon og søm. Vi former plater for å passe til alt fra tårn til skorsteiner og skråtak. Med en rekke håndverktøy og maskiner skaper våre blikkenslagere ekte kunstverk fra metallet. Vi jobber med materialer som farget forzinket stål, aluzink, kobber, sink, aluminium og rustfritt stål.

Takservice av høy kvalitet i Fyrstad GM Plåt er et anerkjent selskap som spesialiserer seg på tak- og blikkarbeid. Vi utfører reparasjoner, renoveringer og maling av tak. Vårt mål er å tilby skreddersydde løsninger for taket ditt, for å forlenge dets levetid med førsteklasses materialer og vedlikehold. Unngå kostbare reparasjoner ved å investere i vår pålitelige takservice i hele Västra Götaland.

Fasadreparasjon og fornyelse med plåt En velholdt fasade er ikke bare estetisk tiltalende, den kan også bidra til energibesparelser, økt sikkerhet og økning av eiendommens verdi. GM Plåt er eksperter på fasadearbeid, renovering og bygningsfuger. Vi gir råd, bistår med anskaffelse og tar ansvar for hele prosessen, fra planlegging til inspeksjon. Vårt fokus er å tilpasse arbeidet til eiendommens unike behov, uavhengig av om det dreier seg om moderne bygninger eller historiske eiendommer.

Ta gjerne kontakt med GM Plåt for mer informasjon om våre tjenester.

Lurer du på noe?