GIK Turboteknik er et selskap som spesialiserer seg på turbo og kompressor i Sverige, Norge, Danmark och Finland

Turbo ekspert til din disposisjon

GIK Turboteknik AB er et selskap som spesialiserer seg på turbo og overladning. Vi startet med å designe og produsere konverteringskit til sugemotorer. Gradvis har bytesturbo og renovering av turbo-enheter tatt over, og er nå den helt dominerende virksomheten.

Totalt er vi 11 personer som håndterer turbo og alt som tilhører det. Dermed er vi tydeligvis den største i vår bransje på det nordiske markedet. Vi er i dag lokalisert i Ljungskile med verksted og lager på ca 1200 kvm og kontordel med administrasjon, salg og innkjøp.

Vi representerer alle de store turboprodusentene, enten eksklusivt eller med et felles byrå. Turboen vi leverer er den samme som den originale montert, eller avtalt i spesielle tilfeller, for eksempel for oppgradering. I vår renovering bruker vi originale deler fra turbo-produsenter vi representerer. Virksomheten er basert på god kunnskap om produktene og industriens arbeidsmetoder, for alltid å opprettholde høyeste kvalitet. Vi er stolte av raske leveranser. Vi leverer vanligvis erstatningsturbo samme dag du bestiller.

Et annet område der vi kan dra nytte av vår spesielle kompetanse, er å oppgradere turbobiler for bedre ytelse. Under bolt-on oppgradering turbo er det noen eksempler på oppgradering turbo samlet. Mange flere kan leveres ved å gjenoppbygge original turbo eller tilpasse turbo med høy ytelse.

Lurer du på noe?