Velkommen til Furudals Fritidsby

Vi er stolte over å være en av Sveriges mest naturskjønne destinasjoner, beliggende på en 11 hektar stor halvøy ved Oreälvens utløp i Oresjön, omgitt av den vakre naturen i Furudal, Rättviks kommune. Hos oss får du ikke bare en komfortabel opplevelse, men også en opplevelse langt borte fra storbyens støy. Vi har blitt hyllet som årets camping, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Overnattingsalternativer

Uansett om du foretrekker campingvogn, bobil, telt eller hytte, har vi overnattingsalternativer som passer perfekt for deg. Vår allsidighet gjør at du kan tilpasse oppholdet ditt etter dine behov og ønsker.

Fasiliteter og aktiviteter

På Furudals Fritidsby er det noe for alle. Resepsjonen vår med kiosk og kafé er alltid åpen for å tilfredsstille dine behov. Restauranten vår og pizzeriaen tilbyr deilige måltider for å tilfredsstille sulten etter en dag full av aktiviteter.

For de eventyrlystne er det et bredt utvalg av aktiviteter å velge mellom. Slapp av på vår sandstrand med grunt badevann, dra på fisketur, utforsk vannet med kano eller SUP, ta en båttur for å oppdage omgivelsene fra vannet. For de som liker aktiviteter på land, har vi også minigolf, boule, skiløyper og muligheter for skigåing.

Naturskjønn miljø

Vår fritidsby er ikke bare et sted for aktiviteter, men også et sted der du kan slappe av og nyte den fantastiske naturen rundt deg. Den friske luften og de vidstrakte utsiktene gjør hvert øyeblikk hos oss til en minneverdig opplevelse.

Kontakt

For mer informasjon eller for å bestille oppholdet ditt hos oss, nøl ikke med å ta kontakt. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Furudals Fritidsby, der hvert øyeblikk er fylt med eventyr og avslapning i en fantastisk natur.

Book her

Lurer du på noe?