Velkommen til Flötemarkens Vildmarks Camp i Bullarn Bohuslän

Flötemarkens Vildmarks Camp er en naturskjønn campingplass beliggende i Bohuslän. Stedet tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter for hele familien, inkludert fiske, vandring, sykling og padling. Campingplassen har også et stort utvalg av overnattingsalternativer, fra teltplasser til hytter og bobiler.

Dette er et perfekt sted for deg som søker avslapning og nærhet til naturen. Omgivelsene er vakre og gir gjestene muligheten til å virkelig koble fra og nyte naturen. Stedet tilbyr også muligheter for fiske i den nærliggende innsjøen og omgivelsene er perfekte for vandring og sykling. For deg som er interessert i padling er det også muligheter for å leie kanoer og kajakker.

Flötemarkens Vildmarks Camp er åpent hele året og tilbyr også muligheter for grupper og bedriftsarrangementer. Stedet er perfekt for bedriftsarrangementer eller familiefester da det finnes muligheter for teambuilding aktiviteter i naturen. Plassen har også et stort utvalg av overnattingsalternativer, fra teltplasser til hytter og bobiler, så det finnes noe for alle.

Velkommen til Flötemarkens Vildmarks Camp for en minneverdig ferie i Bohuslän. Her vil du kunne nyte naturen og samtidig ha tilgang til et bredt utvalg av aktiviteter og overnattingsalternativer. Stedet er perfekt for hele familien og for deg som søker avslapning og nærhet til naturen. Så hvis du leter etter en campingplass med mye å tilby, varmt velkommen til Flötemarkens Vildmarks Camp.

Lurer du på noe?