Velkommen til Fantasi Marina i Uddevalla - En gjestehavn med full service med nærhet til Lysekil

I Källviken og Munkeby marina tar vi oss av alle typer båter. Hvorfor ikke la oss ta oss av den tidkrevende jobben? På den måten kan du nyte livet på sjøen i stedet. I Källviken tilbyr vi omtrent 250 båtplasser i størrelser på 3 m, 3,5 m og 4 m, både med landganger og y-bommer. Våre båtplasser er attraktive fordi de ligger nær åpent hav, samtidig som de er beskyttet i bukten mellom fjellene. Mange ønsker seg en båtplass her, og vi prioriterer kunder som også trenger vinterlagring.

Vi har også flere fasiliteter som vil gjøre oppholdet ditt enda mer behagelig. Hos oss kan du også bo over natten, og vi tilbyr en komfortabel overnattingsopplevelse. Vår innkvartering er ideell for deg som ønsker å tilbringe mer tid i området og oppleve alt det har å tilby. I tillegg har vi en restaurant der du kan nyte deilige måltider med vakker utsikt over marinaen. Vårt kjøkken tilbyr et bredt utvalg av retter, tilberedt med ferske og lokale råvarer, som vil tilfredsstille enhver smaksløk.

For en ekstra avslappende opplevelse kan du også benytte deg av vår flotte badstue. Her kan du slappe av og nyte varmen etter en dag på sjøen eller utforsking av området. Badstuen vår er tilgjengelig for booking, slik at du kan sikre deg tid for avslapning og velvære.

Besøk Källvikens og Munkeby marina i dag, og opplev en komplett opplevelse for båtentusiaster. Enten du trenger båtoppbevaring, overnatting eller ønsker å nyte deilige måltider i vår restaurant, så har vi det du trenger. Ta kontakt med oss i dag for å bestille båtplass, overnatting eller badstue. Vi ser frem til å ta imot deg med åpne armer!

Lurer du på noe?