Ekarnas Golfklubb for de som elsker å spille golf

Ekarnas Golfklubb

Velkommen til vår trivelige og velspelte parkbane 16 mil fra Svinesund! Banen er ikke spesielt lang eller vanskelig, men med en kvalitet på tees, greener og fairways som har høstet mye skryt de siste årene. Anlegget har et utmerket trenings- og oppvarmingsområde, og i klubbhuset finner du en butikk med et stort sortiment. Trenger du å justere svingen, står klubbens proff klar!

Du kan bo i vårt moderne Golfmotell i et to-sengs hotellrom, eller et fire-sengs vandrerhjemsrom, like ved første tee. Restaurant med alle rettigheter finnes naturligvis også i vårt klubbhus. Her spiser og drikker du godt mens du følger spillet på  det 18. hullet.

Velkommen til å bo på golfbanen i Nossans Hotell och Vandrarhem, som fra 2020 skal drives av gründeren Anette Hägg. Hun ønsker å gi alle gjester best mulig service med personlig tilstedeværelse og frokostservering. For golfere er beliggenheten flott med første tee rundt hjørnet, men alle er velkomne som gjester! Vi tilbyr også plasser for campingvogner og bobiler med tilgang til vandrerhjemmets fasiliteter. Bo på banangreefeen med spill 36 hull - SEK 500 hverdager og/eller helger, spill 18 hull - SEK 275 hverdager, SEK 375 helger.

Lurer du på noe?