Velkommen til M/S Donalda i Grebbestad

Utforsk skjærgårdens skjulte skatter med Donalda! Ombord på M/S Donalda Grebbestad kan du oppleve en unik kombinasjon av skjærgårdsturer og gourmetrestauranter, alt i en atmosfære som tar deg tilbake til en svunnen tid.

Bli med oss på sommerturer som tar deg med på eventyr langs de vakre skjærgårdsøyene fra 22. juni til 18. august, hvor du kan nyte solfylte dager og pittoreske omgivelser. Hver tur er en mulighet til å utforske skjulte bukter, snorkle i krystallklart vann og oppdage den unike floraen og faunaen som bebor disse øyene.

Men vår sjarm slutter ikke der – hele året kan du også bestille oss for skreddersydde charterturer og arrangementer som garantert vil gi minneverdige øyeblikk. Enten det er et bryllup, en bedriftsretreat eller en familiesammenkomst, skaper Donalda den perfekte rammen for enhver anledning. Vårt erfarne team står klare til å hjelpe deg med å planlegge hvert detalj og sikre at din begivenhet blir en suksess.

Opplev historien til Donalda, en gang en stolt fiskebåt som seilte langs Bohuskysten og Nordsjøen. Nå omfavner vi fortiden mens vi seiler mot fremtiden, og inviterer deg til å bli med på denne spennende reisen.

Ikke gå glipp av muligheten til å skape uforglemmelige minner med Donalda – kontakt oss nå for å bestille din neste eventyr!

Lurer du på noe?