Velkommen til Dalslands Betonghåltagning - din pålitelige partner for betonghåltagning i Bohuslän og Østfold-området!

Vi er et selskap med hovedkontor og lager i Ed i Dalsland, og vi leverer profesjonelle betonghåltjenester for både private og bedriftskunder.

Vi er stolte av å tilby en omfattende rekke tjenester, inkludert kjerneboring, betongsaging, betongsliping, rivning, asbestsanering og vajersaging. Vår erfarne stab av fagpersoner bruker moderne utstyr og teknikker for å sikre høy kvalitet og nøyaktighet i alle prosjekter vi utfører.

Vi tilbyr kjerneboring for en rekke applikasjoner, inkludert VVS-installasjoner og ventilasjon. Vi har også ekspertise innen betongsaging og utfører dette med høy presisjon og sikkerhet. Vi bruker avansert utstyr som rälsgående hydraul- eller høyfrekvenssager, og vi kan også tilby håndholdte betongsager for mindre prosjekter.

Våre betongslipingstjenester er også svært populære og tilbyr en miljøvennlig og holdbar løsning for polerte betonggulv. Vi kan også levere ferdige betonggulv som er klare til bruk, og våre erfarne fagpersoner vil sørge for at prosjektet blir utført i henhold til dine spesifikke krav og behov.

Vi tilbyr også asbestsanering og vajersaging, og våre fagpersoner vil utføre arbeidet med høy presisjon og sikkerhet for å sikre et trygt og sikkert arbeidsmiljø.

Med vårt hovedkontor i Ed i Dalsland og et datterselskap i Norge, kan vi enkelt betjene kunder i både Sverige og Norge. Vi utfører regelmessig betonghåltjenester i Strömstad, Bohuslänkysten, Østfold, Halden og omkringliggende områder.

Med vår omfattende ekspertise og moderne utstyr kan du være sikker på at prosjektet vil bli utført med høy kvalitet og nøyaktighet. Vi tilbyr også en helhetlig tilnærming til prosjekter ved å samarbeide med en rekke partnere, inkludert rørleggere, betongarbeidere, elektrikere og snekkere for å sikre at alle dine behov blir møtt.

Kontakt oss i dag for å få mer informasjon om våre tjenester og for å få et tilbud på ditt neste prosjekt. Vi ser frem til å samarbeide med deg og å levere profesjonelle betonghåltjenester av høy kvalitet!

Lurer du på noe?