Velkommen til Butik Rågårdsvik AB i Grundsund - Giv ditt hjem en unik touch med Butik Rågårdsvik's utvalgte samling av antikk design, vintage møbler og spennende kuriosa

Butik Rågårdsvik i Grundsund er en unik butikk som selger en spennende blanding av interiør, antikk design og kuriosa. De tilbyr en blanding av lokalproduserte og unike gjenstander fra fjernere steder, for å skape en uforglemmelig shoppingopplevelse.

De har et stort utvalg av interiør til hjem og hage, inkludert møbler, tekstiler, belysning og dekorasjoner. Hver gjenstand er nøye utvalgt og har sin egen historie og personlighet, som vil pryde hvert hjem.

For den som er interessert i antikk design, finnes det et stort antall unike gjenstander, fra gamle møbler og keramikk til gamle tekstiler og kunstverk. Alt for å skape en vintage og personlig stil i hjemmet ditt.

Butik Rågårdsvik er også et sted for de som søker noe annet og uventet. De har en rekke kuriosa gjenstander, som vil appellere til de som liker unike samlinger.

Butik Rågårdsvik i Grundsund er en unik butikk som tilbyr unike og eksklusive varer, inkludert egendesignede møbler laget på bestilling. Her vil du finne ting laget av återbrukt materiale, som barnklær laget av gammel, brodert tekstil eller kuddeputer laget av tapeter.

Besøk Butik Rågårdsvik for å oppdage en verden av skatter laget av återbrukte materialer. Fra bokbord laget på bestilling til unike skap laget av kajutadører og nøkkelskap laget av Kakelungsluckor, så har butikken noe for enhver smak.

Besøk Butik Rågårdsvik i dag for en uforglemmelig shoppingopplevelse, full av inspirasjon, unike gjenstander og personlig service.

Lurer du på noe?