Vi heter Assemblin og er din elektriker i hele Dalsland - La oss ta vare på ditt hus/hytte. Kanskje det er på tide med solcellepaneler eller ladestasjoner?

Velkommen til Assemblin, din pålitelige partner for elektroinstallasjoner med et sterkt fokus på bærekraftighet. Vi er stolte over vår ledende posisjon innen grønne elektrotjenester og arbeider kontinuerlig for å tilby skreddersydde løsninger som ikke bare oppfyller kundenes behov, men også bidrar til å redusere miljø- og klimapåvirkningen.

Vårt dedikerte team av eksperter er dyktige innenfor området fornybar energi og utfører installasjoner som solcellepaneler med høy presisjon og kvalitet. Ved å tilby løsninger for elektrifisering av samfunn og infrastruktur, spiller vi en aktiv rolle i overgangen til en mer bærekraftig fremtid.

Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og derfor skreddersyr vi våre tjenester for å møte dine spesifikke krav og behov. Vår erfaring strekker seg fra småskala installasjoner til komplekse industrielle anlegg, og vi er stolte av å kunne tilby omfattende løsninger som dekker alt fra lavspenningsinstallasjoner til høyspenningssystemer.

I tillegg til våre installasjonstjenester, tilbyr vi også løpende drift og service for å sikre at dine elektriske systemer fungerer optimalt og effektivt. Ved å samarbeide med oss kan du være trygg på at du oppfyller alle relevante forskrifter og standarder samtidig som du reduserer driftskostnadene og miljøpåvirkningen.

La oss sammen bidra til en mer bærekraftig fremtid. Kontakt oss i dag for å utforske hvordan våre grønne elektrotjenester kan hjelpe deg med å oppnå dine mål for miljøvennlig energibruk.

Lurer du på noe?