Velkommen til skadeverksteden din - Vestbjergs Autolack i Uddevalla - Autorisert lakk og karosseriverksted

Vestbjergs Autolack AB startet 1 mai -1961 av Christer Vestbjerg i lokaler på Katrinedal, like øst for Uddevalla. På den tiden ble selskapet kalt Katrinedals Bilplåtslageri og Reparationsverkstad, som ble kalt frem til 1970. Så flyttet vi til nåværende lokaler på Kuröd, samtidig ble navnet endret til Vestbjergs Autolack AB.

Gradvis ble våre lokaler for overfylt, noe som resulterte i at vi måtte utvide til å doble. Fra starten har vår lakkerere vært involvert, noe som betyr at Rune har vært hos ham i 50 år. 1 mai 2000 valgte Christer å trekke sin pensjon etter 53 år i yrket, da Tommy Vestbjerg som jobbet i selskapet siden 1988 overtok.

Vestbjergs Autolack er i dag en autorisert lakk og karosseriverksted og et klasse 1 sertifisert skadeverksted, med det aller nyeste utstyret til å jobbe med trygge reparasjoner. Vi er et komplett servicefirma med alt fra Beregning av skade på reparasjonsskade og billakkering. Vestbjergs Autolack utfører plastreparasjoner av skadede plastdeler. Vi utfører utskifting av skadede vindruter og arbeider med alle bilmerkene og har avtaler med alle forsikringsselskaper.

Lurer du på noe?