Velkommen til Västkustkapell i Uddevalla

Vi er en kapellmaker bedrift som spesialiserer oss på reparasjon, salg og produksjon av ulike typer båtkapeller. I tillegg tilbyr vi også kapellvask. Hos oss står kundetilfredshet, kvalitet og miljø i fokus. Dette er grunnleggende prinsipper for Västkustkapell, og det er på disse verdiene vi bygger vår virksomhet.

I våre egne lokaler i Uddevalla har vi både verksted og kapellmakeri. Her kan du komme og “kjenne og føle” på kvaliteten av våre materialer, utforske fargevalg og detaljer. Selvfølgelig er du også velkommen til å se på håndverket i prosess. I våre lokaler vil du møte våre engasjerte og dyktige skreddere som syr opp ditt kapell på stedet, enten det er basert på ferdige originale maler eller detaljerte tegninger tatt ute ved båten din.

Västkustkapell har en tydelig miljøfokus gjennom hele virksomheten. Alle våre tekstiler er ØKO-TEX™-sertifiserte, og allt avfall sorteres for gjenvinning. Vi har en sirkulær tankegang der alle kapeller er reparerbare og alle slitte deler kan byttes ut. Vi bruker kun PFAS-fri impregnering, og vårt vaskeri er helt klorfritt. Vår unike vasketeknikk er miljøvennlig med vannresirkulering. Vi bruker miljøvennlige firmabiler, og vår energiforsyning kommer fra 100% vindkraft. Når du vasker hos oss, bidrar du til omsorgen for miljøet vårt.

Västkustkapell er her for å hjelpe deg med alle spørsmål angående ditt båtkapell. Med et bredt utvalg av maler fra originale kapeller og egne bøyde rammer kan vi levere en fantastisk passform. Ved behov kommer vi selvfølgelig også ut for å ta mål på båten din.

Lurer du på noe?