Velkommen til Västkustens Plåtslageri i Munkedal

Velkommen til Västkustens Plåtslageri – din pålitelige partner innen plåtarbeid! Med solid erfaring innen plåtbransjen og kjennskap til moderne arbeidsmetoder, er vi stolte av å tilby skreddersydde løsninger for våre kunder. Vår dedikerte stab av erfarne arbeidere håndterer all produksjon internt i vår verksted, sikrer høy kvalitet og nøyaktighet i hver bestilling.

Våre tjenester:

  1. Taktäckning og Fasadreparasjon: Med lang erfaring innen taktäckning, omtäckning og reparasjon av plåttak og fasader, er vi din pålitelige partner for prosjekter på alle typer bygninger.
  2. Skorstensbelag / Huvar: Vi produserer skorstensbelag og huvar i vår verksted for å beskytte din skorsten. Våre skreddersydde løsninger sikrer optimal funksjonalitet og estetikk.
  3. Vattenavrinning: Vi leverer et bredt spekter av løsninger for vannavrinning, fra standardprodukter til spesialtilpassede alternativer laget i vår verksted.
  4. Bleck og Lister: Enten det er bleck, lister eller vindskivor til din eiendom, tilbyr vi skreddersydde løsninger basert på dine behov. Vår produksjon er mangfoldig og tilpasses ethvert prosjekt.

Vår styrke:

  • Erfaren og Effektiv: Med en stadig voksende gruppe av plåtslagere, utfører vi alle typer plåtarbeid raskt og effektivt, både i verkstedet og utendørs.
  • Mangfoldig Kundeportefølje: Våre kunder inkluderer store og små byggefirmaer, private og kommunale eiendomsfirmaer, samt privatpersoner.
  • Kvalitet og Tillit: Vår lange erfaring gjør ingen plåtoppgaver fremmede for oss. Vi fokuserer på kvalitet for å sikre at du kan stole på at jobben blir utført til perfeksjon.
  • Åpne Dialoger: Vi verdsetter nære og langsiktige samarbeid, og opprettholder alltid åpen dialog med våre bestillere.

Du finner oss i Munkedal, og vi utfører arbeid i hele Västra Götaland. Vår store verksted, variert lager av plåtmaterialer og moderne maskinpark gjør oss i stand til å levere skreddersydde plåtarbeider raskt og kostnadseffektivt. For nærmere informasjon eller for å diskutere dine plåtbehov, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi ser frem til å være din foretrukne partner innen plåtarbeid!

Lurer du på noe?