Velkommen til Vasatorps Golfbana - Opplev en golfopplevelse utenom det vanlige, perfekt for golfentusiaster i alle nivåer!

Vi tilbyr en komplett anlegg med fire baner og totalt 57 hull. Vi har TC, som er en såkalt “inland links” og har vært vertskap for flere store internasjonale turneringer, og er vår flaggskip bane. Classic er vår andre 18-hulls bane som er mer av den tradisjonelle park-karakteren og med fine kontraster som rammeverk for det vakre.

Våre nye tilskudd er Park Course, som er en 12-hulls bane. De nye hullene er designet av Johan Benestam og ble ferdigstilt i 2022. Vår 9-hulls bane passer den dedikerte golferen og er perfekt for trening, men også et perfekt sted for den nye golferen som ikke er klar for å spille en full lengde bane.

I tillegg til banene har vi et treningsområde der spilleren kan utvikle alle slagene sine. Nytt på treningsområdet er en stor puttinggreen på 200m2 og et pitchområde som inspirerer til trening. Alt er designet av Johan Benestam.

Restauranten tilbyr lunsj samt a la carte meny og har generøse åpningstider. Vi har moderne golfbiler (kjøpt i 2022) samt nye vogner (kjøpt i 2023) til utleie.

Ikke bare tilbyr de en utmerket golfopplevelse, men de har også flere fantastiske pakketilbud som passer for enhver golfentusiast! Enten du er ute etter en avslappende helg borte fra hverdagen, eller ønsker å forbedre golfspillet ditt gjennom en spesialtilpasset treningsopplevelse, har de noe for deg.

Deres golfpakker inkluderer vanligvis overnatting på et luksuriøst hotell eller på en av deres komfortable hytter, greenfee, og ofte også tilgang til deres utmerkede treningsfasiliteter. Det er også vanligvis flere forskjellige pakker å velge mellom, avhengig av dine behov og ønsker.

Vi fyller også 50 år i år.

Lurer du på noe?