Värnäs Camping

+46 563 81355

informasjon

Värnäs 40
68051 Stöllet
+46 563 81355
www.varnascamping.se
info@varnascamping.se

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Søkord

Bobil Bobilplass Bobilplasser Camping Campingplass Campingplasser Fiske Friluftsliv Fritid Hiking Husbil Husbilsplats Husvagn Hytte Hytter Kano Kanot Klarälven Stallplass Ställplasser Ställplats Ställplatser Stællplass Stællplasser Stugor Sverige Tält Tältplats Telt Teltplass Turism Värmland Värnäs Vattensport

Velkommen til Värnäs Camping

Värnäs camping er en liten familie camping i Nord-Värmland, vakkert beliggende på Klarälven. I området er det tre dammer, en svømmedam og to fiskedamper. I fiskedamper er det edelfisk, put og take.

Du kan også fiske i det rolige vannet i Klarälven, Väråns stryk eller annet fiskevann som finnes i Norra Nys fiskeområde. Fiskekort er tilgjengelig for kjøp i resepsjonen. Vi har også fiskeutstyr til salgs. Kanopadling på Klarälven er veldig hyggelig og avslappende. Kano kan leies i resepsjonen og vi kan også ordne transport oppstrøms, slik at du kan padle kano nedstrøms i fred og ro. En tursti starter på teltstedet. Det fører til Fänstjärnsskogen, et naturreservat med gamle skoger (5-6km). Du kan også ta bilen og deretter gå den siste kilometern. Vennligst kontakte oss for eventuelle spørsmål. Välkommen til oss!