Velkommen til Värmlands VVS Service, din rørlegger i Värmland og Dalsland

Vi holder til i Åmål i Dalsland og også i Skoghall / Karlstad i Värmland

Vi kan alle havne i en situasjon som betyr at vi trenger en rørlegger, og er det slik at du er et sted i Värmland eller Dalsland, så er du hjertelig velkommen til å ansette oss her i Värmlands VVS Service AB.

Värmlands VVS Service AB er en familiebedrift med mange års erfaring innen de ulike områdene i bransjen og har i dag tre ansatte som driver med alt innen entreprenør og service som har med rørleggerarbeid å gjøre. Med sertifisering påtar vi oss alle typer arbeid innen varme, vann og sanitær.

Med høy servicegrad og fleksibilitet tar vi derfor hånd om alle typer rørlegger- og rørarbeid og vi henvender oss til både privatpersoner og bedrifter samt de som representerer eiendomsselskaper eller borettslag.

Vårt mål er å stadig vokse med kundene våre og skape langsiktige samarbeid. For oss i Värmlands VVS Service AB er du som kunde viktig! Vi ønsker at du skal føle deg trygg med arbeidet vårt og at du skal være 100 prosent fornøyd med sluttproduktet.

Vi har tett samarbeid med flere andre faggrupper for å kunne tilby deg utmerket service. Velg oss som din lokale rørlegger i Åmål og Karlstad og omegn.

Lurer du på noe?