+46 523-44200

informasjon

Lingådde
45480 Brastad
+46 523-44200
www.vann.se
info@vann.se

Fasiliteter

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Søkord

Aktiviteter Bohuslän Bohuslæn Brastad Bryllup Bryllupslokaler Champagne Golfpakker Götaland Helse Hotel Hotell Hoteller Julebord Konferanse Konferens Losji Lysekil Mote Munkedal Och Opplevelse Opplevelser Overnattingssteder Påske Restaurang Restauranger Restaurant Restauranter Rom Sommer Spa Spapakke Spaweekend Suite Sverige Vann Västra
Vann spa

vakre Bohuslän på den svenske vestkysten, kun 1 time fra svenskegrensen, finner du oss. Vi er et firestjernes, miljømerket spa og konferansehotell med 156 rom.

Hotellet er vakkert beliggende i et naturreservat ved Gullmarsfjordens strand.

Med panoroamavinduer mot fjorden og seks basseng og kar i ulike former innendørs, har du nesten ubegrensede muligheter for å slappe av i vann. Utenom basseng og kar har vi tre forskjellige badstuer, avslappningsflater og et stort utvalg trenings-, behandlings-, og avslapningsformer å velge mellom.

Restauranten er stor og lys, med mange vinduer mot både sør og vest. I restauranten er det plass til 300-350 mennesker samtidig. En mer intim møblering for mindre grupperinger er også mulig. Restauranten benytter seg av lokale leverandører og produsenter.
Vann har egen baker og konditor som daglig forsyner hotellet med nybakt brød og bakverk.

Velkommen!