Vest for Uddevalla, med badeplasser i nærheten

Unda camping & resort ligger 8 km vest for Uddevalla, og ligger i et naturskjønt område med nærhet til flere badeplasser, turstier og en fantastisk utsikt over fjorden. Her finnes det 300 campingplasser for campingvogner, bobiler og telt, samt 13 hytter og 5 glamping-telt til utleie. Innen gangavstand fra campingplassene, hyttene og glamping-teltene finner du en nyrenovert minigolfbane med noe utenom det vanlige, flere lekeplasser, tre strender med mulighet for ulike vannaktiviteter og flere servicehus.

I den nybygde butikken tilbys et variert utvalg med det viktigste for en perfekt grillkveld og herlige sommerdager med tilhørende lekeaktiviteter. Ønsker du å ta en sykkeltur i det fine været, kan du leie sykler på området.

I juli tilbyr Unda camping & resort en matmarked med et imponerende utvalg av forskjellige smaksopplevelser, for både store og små. I ukene 26-31 er barneklubben aktiv med flere forskjellige barnaktiviteter tilpasset alderen 3-7, helt kostnadsfritt.

I løpet av sommersesongen finner du Skjærgårdsbåten M/S Sunningen nede ved bryggene som tilbyr en koselig båttur inn og ut fra Uddevalla C med stopp på flere populære brygger rundt om i fjorden.

Lurer du på noe?