Velkommen til Ullbädden i Karlstad

Vi spesialiserer oss på trekk i ren ull designet for å gjøre campingmiljøet ditt både komfortabelt og vakkert. Våre produkter inkluderer:

Trekk til campingbilen: Beskytt og forny setene dine med våre velsittende og holdbare trekk i ren ull. Perfekt for å holde deg komfortabel i alle årstider.

Sitteunderlag og puter: Forbedre campingopplevelsen din med våre behagelige sitteunderlag til sittegruppen, nakkeputer og sitteputer til campingstolen. Laget av høykvalitets merinoull for maksimal komfort.

Andre produkter: I tillegg til våre trekk til campingbilen, tilbyr vi et bredt utvalg av andre produkter i merinoull, som stolputer, morgenkåper, tøfler, barnevognposer og mye mer.

Ullbädden AB er et selskap med en sterk tilstedeværelse på markedet og over 25 års bransjeerfaring. Vi importerer og selger sengetøy i premiummaterialer som kasjmir, kamel, alpakka og merinoull for en optimal og sunn søvn. Vår lidenskap for kvalitet og vårt mål om å tilby våre kunder de beste produktene har gjort oss til en pålitelig og etablert aktør i bransjen.

Hvorfor Ullbädden AB:

Kvalitet: Vi går aldri på kompromiss med kvaliteten på produktene våre. Hver enkelt produkt er nøye utvalgt for å sikre overlegen komfort og holdbarhet.

Komfort: Vi streber etter å skape et miljø der komfort og velvære står i fokus. Produktene våre er designet for å forbedre hverdagen din og gjøre campingbilen din til et sted der du virkelig kan slappe av og nyte.

Erfaring: Med over 25 års erfaring i bransjen kan du stole på oss for ekspertise og pålitelighet. Vi er her for å veilede deg gjennom valget av produkter og sikre at du får det beste mulige resultatet.

Kontakt oss i dag:

Uansett om du leter etter trekk til campingbilen din eller sengetøy for en god natts søvn, er Ullbädden AB din partner for kvalitet og komfort. Kontakt oss i dag for å lære mer om produktene våre og hvordan vi kan hjelpe deg med å forbedre din campingopplevelse!

Lurer du på noe?