Campingplass nær Trollhättan sentrum

Trollhättans Camping City er et trestjerners og sentralt plassert campingplass ved Trollhättan, nær butikker og restauranter.

Du kan komme til Trollhättans Camping City med bobil og campingvogn, men det er også plasser for telt og en rekke hytter, hvis du ikke har egen overnatting. Det er 65 campingplasser med strøm og 8 overnattingshytter.

I området er det et velholdt servicehus med dusj, toalett og kjøkken. Det er også en kiosk med noen godbiter som brus, søtsaker eller iskrem for å kjøle seg ned i varmen.

Campingplassen har en aldersgrense på 20 år (gjelder ikke i selskap med foreldre).

Trollhättan med bypuls

Det er bare noen få minutters gange til Trollhättan sentrum. Spaser langs de koselige gatene og oppdag det brede utvalget av butikker, restauranter og kafeer. For de som er interessert i kunst og kultur, er det forskjellige museer og gallerier med interessante utstillinger og en skulpturvandring langs Trollhätte -kanalen.

Ved Trollhättans fall- og låseområde er det mye å se på. Slapp av med god kaffe i vakker natur. På sluseområdet er også Innovatum, et vitensenter for hele familien og Saab bilmuseum.

Høye fjell og Royal Hunting Museum

Nær Trollhättan ligger Halle- og Hunneberg, mytiske fjell med historier fra langt tilbake i tid. Kungajaktmuseet er et spennende opplevelsessenter som forteller historien om livet på Tvillingbergen. Det er også fine tur- og sykkelstier.

Når du bor på Trollhättans Camping City er det alltid noe å gjøre!

Velkommen!

Lurer du på noe?