Velkommen til Trellebystrand Havsbad og Camping u Lysekil - Ditt ideelle reisemål for en uforglemmelig campingopplevelse i den vakre naturen ved vestkysten

Dersom du har husvogn eller bobil, vil du finne naturskjønne campingplasser med nærhet til servicehus og resepsjon/butikk. Våre campingplasser med strøm er godt merket og romslige med standardmål på 11*7 meter. For de som ønsker ekstra plass, tilbyr vi også større plasser. Hvis du ikke trenger strøm, har vi plasser med mer fleksibel plassering.

La barna aktivisere seg i våre hoppborger, hinderløype eller vannrutsjebane. Disse fasilitetene er gratis for våre gjester og åpne i høysesongen. De ligger i nærheten av resepsjonen/butikken, slik at alt du trenger er lett tilgjengelig.

Vi ønsker deg velkommen til å bo i en av våre koselige og komfortable hytter. Vi tilbyr ulike alternativer:

Campinghytter 2-4 senger: Våre enkle campinghytter (nummer 1-10) ligger i nærheten av servicehuset, omtrent 50 meter unna. Hyttene er utstyrt med en enkel kjøkkenkrok, kjøleskap, kokeplate, kaffetrakter, kjøkkenutstyr, puter og dyner. Husk å ta med sengetøy. Disse hyttene er 10-15 m² store og har plass til 2-4 personer.

Familiehytter 4-5 senger: Vi har også hytter med eget toalett og dusj for 4-5 personer. Hytte 11 og 12 er 25 m² store med to rom, eget toalett og dusj. I soverommet finner du en familiekøyeseng med plass til 2-3 personer og garderobe. I stueområdet er det en liten kjøkkenkrok med kokeplater, kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn, kaffetrakter og alt nødvendig kjøkkenutstyr. Stueområdet har også bord og stoler samt en sovesofa som kan gjøres om til en seng for 2 personer. Dyner og puter er tilgjengelig i hyttene, men ta med sengetøy.

Beliggenhet: Vi ligger i vakre Lysekil på vestkysten av Sverige, et område kjent for sitt rike utvalg av aktiviteter. Her kan du nyte vannrutsjebaner, hoppborger, klatring, turstier, terrengsykling og mye mer.

Trellebystrand Havsbad og Camping er det perfekte reisemålet for familier som søker en avslappende campingferie i naturskjønne omgivelser med tilgang til hav, vannrutsjebaner og hoppborger. Velkommen til oss!

Lurer du på noe?