Velkommen til Trelleborgs Golfklubb

Er du klar for en uforglemmelig golfopplevelse ved havet? Trelleborgs Golfklubb ønsker deg velkommen til vår spektakulære 18-hulls linksbane, som ligger vakkert til på Stavstensudden like vest for Trelleborg. Her kan du utfordre dine golfferdigheter mens du nyter den fantastiske utsikten over havet og båtene som glir inn og ut av Trelleborgs havn. Vår bane er ikke bare vakker, den er også utfordrende og vil teste dine golfkunnskaper på en spennende måte.

Etter en dag med spennende golf, inviterer vi deg til å slappe av på vårt eget hotell, Hotell Stavstensgården. Her kan du nyte komforten av våre nyrenoverte dobbeltrom, hvor noen til og med har en fantastisk utsikt over havet. Med vårt motto “som hjemme, bare bedre”, garanterer vi deg en avslappende natt i komfortable senger og en rolig atmosfære. Og selvfølgelig inkluderer oppholdet våre deilige frokoster og Wi-Fi.

Men Trelleborgs Golfklubb er ikke bare en golfdestinasjon. Vi tilbyr også en rekke andre fasiliteter for våre gjester. Besøk vår prisbelønte golfshop, hvor du finner alt du trenger for din golfopplevelse, og dra nytte av vår custom fitting og svinganalysestudio for å finne den perfekte utstyret for deg.

Trenger du en pause fra golfen? Vår restaurant tilbyr deilig mat med havutsikt, perfekt for å nyte en avslappende lunsj eller en romantisk middag. Vi arrangerer også temakvelder med ulike arrangementer for å gjøre ditt opphold enda mer minneverdig.

Og hvis du er her for forretninger, tilbyr vi også konferanserom med plass til opptil 50 personer, ideelt plassert midt på golfbanen for en inspirerende og produktiv arbeidsdag.

Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve alt dette og mer ved Trelleborgs Golfklubb. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en uforglemmelig opplevelse ved havet!

Lurer du på noe?