+46 431-449840

informasjon

Råledsvägen 31
26976 Torekov
+46 431-449840
www.togk.se
info@togk.se

Fasiliteter

Åpningstider

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Søkord

18 Båstad Cafe Drivingrange Gk Golf Golfbana Golfbane Golfbaner Golfbanor Golfbil Golfklubb Golfkrog Golfpaket Golfpakke Golfpakker Greenfee Hål Hull Konferens Konferenser Mat övningsgreen övningsområde Range Restaurang Restauranger Restaurant Restauranter Skåne Sverige Torekov Torekovs Treningsfelt Treningsgreen

Velkommen til Torekovs Golfklubb - en bane med linkskarakter

Velkommen til Torekovs Golfklubb – en bane med linkskarakter

På den fjerne enden av Bjäre-halvøya, med utsikt over Hallands Väderö og hvor bølgene fra Kattegat møter Skåne-kysten ligger Torekovs Golfklubb. Torekovs Golfklubb er en av Sveriges eldste klubber med en lang tradisjon og stolthet. Golfbanen er et klassisk linksbane og har et karaktär som byr på stort utvalg avhengig av vær og vind. Å mestre de forskjellige typer slag vil hjelpe deg derfor å møte golfbanens utfordringer.

Klubben har i dag ca 1250 eldre og ca 200 juniorer. Torekovs Golfklubb tilbyr en golfbane av høyeste kvalitet og med en fantastisk utsikt både på banen, på driving range og golf restaurantens veranda. Vårt mål er at alle medlemmer og gjester skal føle seg hjemme hos klubben og oppleve en linksbane av absolutt toppklasse.

Vi ønsker deg en fin golfrunde!