Velkommen til Tanumstrand by the sea!

Bo på hotell eller hytte

På Tanumstrand bor du alltid nære havet, enten i hotellrom eller i hytte med selvhusholdning. Ønsker du å besøke oss med egen båt, legger du enkelt til i vår egen gjestehavn.

TanumStrand er et av Bohusläns største hotell- og konferanseanlegg, med 165 rom og 97 hytter, og egen gjestehavn. Her finnes noe for alle, både for deg som søker avkobling og for deg som ønsker en familieferie med lek og bading. De fleste av våre hotellrom har havutsikt, og mange har balkong eller uteplass. Booker du en hytte kan du velge mellom 4 eller 6 sengeplasser. Hyttene har en egen liten uteplass, og alle har kort avstand til strandkanten, lekeplass, vår restaurant og innendørs badeanlegg.

Vårt nordiske SPA Horisont tilbyr behandlinger, SPArituale og relaxsoner med flott havutsikt over Fjällbacka-skjærgården.

Skalldyr fra havet rett utenfor er en viktig del av matopplevelsen i vår restaurant Latitud 58°. Her setter våre kokker sammen menyer basert på råvarer fra de nordlige breddegrader. Om sommeren kan du også kose deg på Dockside, vår uteservering på bryggen eller nyte våre delikate pizzaer fra Pizzeria Udden.

Lurer du på noe?